Wijnkist 3 vaks met opening
  • Wijnkist 3 vaks met opening
  • Wijnkist 3 vaks met opening
  • Wijnkist 3 vaks met opening in standaard cadeauverpakking

Wijnkist 3 vaks met opening

€ 18,95
Inclusief belasting

Uit deze wijnkist van beukenhout is een ovaalvormig gedeelte gesneden zodat de inhoud zichtbaar wordt. Dat geeft net iets extra's aan het uiterlijk van de kist. Je ontwerp is geheel aan te passen aan de gelegenheid. Klik hieronder op meer informatie.

Logo's uploaden
Doordat er niet in kleur gegraveerd kan worden hebben wij vaak creatieve oplossingen om verschillende kleuren in logo's toch mooi zichtbaar te krijgen. Neem hiervoor contact op. 

Deze 3 vaks wijnkist kun je compleet maken als cadeau met heerlijke flessen wijn.

Volume discounts

Quantity Korting You Save
10 15% Up to € 28,43
25 20% Up to € 94,75
50 25% Up to € 236,88
100 30% Up to € 568,50
300 35% Up to € 1.989,75
Quantity

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Laat een 3 vak wijnkist graveren met een eigen ontwerp. Via onze personalizer kun je eenvoudig een eigen ontwerp maken bestaande uit teksten, namen, afbeeldingen of een eigen upload. Je bent volledig vrij in het maken van je ontwerp, echter is het niet mogelijk om foto's of in kleur te graveren. Dit is een natuurlijk product. Elk product is uniek waardoor kleuren kunnen afwijken van de foto.

Klik op 'Start Ontwerpen' om je product te personaliseren.

Zeer geschikt om een logo te graveren met tekst, groet en namen. Dit cadeau wordt vaak gegeven bij een huwelijk, jubileum, een opening, bij samenwonen of als relatiegeschenk.

Materiaal Hout
Afmetingen Lengte 36 cm x breedte 30.5 cm x hoogte 10.5 cm
Inhoud Geschikt voor 3 wijnflessen
Prijs omvat Wijnkist + gravure  (+ houtwol indien bijbestelling wijnfles)
Kleur gravure Bruin


 

 

034

Specific References

You might also like