Tapasplank graveren
  • Tapasplank graveren
  • Tapasplank graveren

Tapasplank graveren

€ 24,95
Inclusief belasting

Op zoek naar een lange tapasplank waarbij de hele tafel op armlengte verwijderd is van de overheerlijke hapjes? Kies dan deze lange tapasplank met handvat. Deze plank is van mangohout en staat op pootjes.

Deze lange tapasplank is ideaal om veel lekkere hapjes op te serveren. Door de lengte ziet deze plank er super uit om midden op de tafel neer te zetten op een verjaardag of 's avonds bij de borrel of bij een speciaal diner. Klik hieronder op meer informatie.

Volume discounts

Quantity Korting You Save
10 15% Up to € 37,43
25 20% Up to € 124,75
50 25% Up to € 311,88
100 30% Up to € 748,50
300 35% Up to € 2.619,75
Quantity

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Laat een tapasplank graveren met een eigen ontwerp. Via onze personalizer kun je eenvoudig een eigen ontwerp maken bestaande uit teksten, namen, afbeeldingen of een eigen upload. Je bent volledig vrij in het maken van je ontwerp, echter is het niet mogelijk om foto's of in kleur te graveren. Dit is een natuurlijk product. Elk product is uniek waardoor kleuren kunnen afwijken van de foto.

Klik op 'Start Ontwerpen' om je product te personaliseren.

Een tapasplank graveren wordt vaak cadeau gedaan als verjaardagscadeau, bedankje, huwelijkscadeau, cadeau voor samenwonen, een nieuwe baan, opening van een restaurant, geslaagd of als relatiegeschenk voor nieuwjaar.

Materiaal Mangohout
Afmetingen Lengte 69 cm x breedte 12,6 cm x hoogte 3 cm
Prijs omvat Houten plank + gravure
Kleur gravure Donkerbruin tot zwart
Vaatwasserbestendig Nee, wij raden u aan dit product met de hand te wassen
003

Specific References

You might also like