Kaasplateau graveren
  • Kaasplateau graveren
  • Kaasplateau graveren
  • Kaasplateau graveren in standaard cadeauverpakking

Kaasplateau graveren

€ 25,95
Inclusief belasting

Een groot kaasplateau met 4 kaasmesjes om de lekkerste kaasjes, borrelhapjes en prikkers aan de gasten aan te bieden! Ideaal voor gezellige avonden buiten in de zomer of op vakantie.

Op dit grote plateau kan ieder zijn eigen favoriete stukjes kaas afsnijden. Het kaasplateau wordt geleverd inclusief 4 mesjes, deze zijn handig op te bergen aan de magneetstrip. Klik hieronder op meer informatie.

Volume discounts

Quantity Korting You Save
10 15% Up to € 38,93
25 20% Up to € 129,75
50 25% Up to € 324,38
100 30% Up to € 778,50
300 35% Up to € 2.724,75
Quantity

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Laat een houten kaasplateau graveren met uw eigen ontwerp. Via onze personalizer kunt u eenvoudig uw eigen ontwerp maken bestaande uit teksten, namen, afbeeldingen of uw eigen upload. U bent volledig vrij in het maken van uw ontwerp, echter is het niet mogelijk om foto's of in kleur te graveren. Dit is een natuurlijk product. Elk product is uniek waardoor kleuren kunnen afwijken van de foto.

Klik op 'Start Ontwerpen' om uw product te personaliseren.

Een groot kaaplateau wordt vaak cadeau gedaan bij een verjaardag, housewarming / samenwonen, aan iemand die geslaagd is, als vader- of moederdagcadeau, bij een pensioen of opening van een zaak.

Materiaal Hout
Afmetingen breedte 22 cm x lengte 32.3 cm hoogte 6.3 cm
Prijs omvat materiaal + 4 kaasmesjes + gravure
Kleur gravure Bruin
Vaatwasserbestendig Nee, wij raden u aan dit product met de hand te wassen.
003

Specific References

You might also like