Whiskyglas graveren
  • Whiskyglas graveren
  • Whiskyglas graveren
  • Whiskyglas graveren
  • Whiskyglas in standaard cadeauverpakking

Whiskeyglas graveren

€ 13,95
Inclusief belasting

Op zoek naar een cadeau voor iemand die een echte whiskyliefhebber is? In dit persoonlijke whiskyglas kan zijn of haar favoriete whisky geschonken worden.

In de bodem van het glas zit een druppel en het glas heeft een inhoud van 26 cl. Jouw ontwerp wordt in wit gegraveerd. Klik hieronder op meer informatie.

Om je cadeau compleet te maken kun je deze inpakken in een kubusvormig geschenkdoosje, bekijk hier de (geschenk)verpakkingen.

Volume discounts

Quantity Korting You Save
10 15% Up to € 20,93
25 20% Up to € 69,75
50 25% Up to € 174,38
100 30% Up to € 418,50
300 35% Up to € 1.464,75
Quantity

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Via onze personalizer kunt je eenvoudig je eigen ontwerp maken bestaande uit teksten, namen, afbeeldingen of uw eigen upload. Je bent volledig vrij in het maken van het ontwerp, echter is het niet mogelijk om foto's te graveren

Klik op 'Start Ontwerpen' om het cadeau te personaliseren.

Een whiskyglas graveren wordt vaak cadeau gedaan als verjaardagscadeau of als vaderdag cadeau.

Materiaal Glas
Afmetingen breedte 7.5 cm x hoogte 9.3 cm
Inhoud 26 cl
Prijs omvat 1 whiskeyglas + gravure
Kleur gravure Wit
Vaatwasserbestendig Nee, wij raden u aan dit product met de hand te wassen.

De kleur van deze gravure wijkt dus af van de kleur die standaard als zwart aangeduid wordt in de designtool. Bij door u eventueel toegevoegde logo's of afbeeldingen worden zwarte letters of tekens gegraveerd (in wit).

014

Specific References

You might also like